Nauczymy Cię gotować!

Kurs kucharski skierowany jest do osób, które kochają gotować i czerpią z gotowania ogromną przyjemność. Podczas kursu dowiesz się jak wykorzystać swój talent do profesjonalnego zarzadzania kuchnią.

Kurs kucharski I i II stopnia 140h

Czas trwania kursu:

  • 140 godzin dydaktycznych (około 30% zajęć teoretycznych i około 70% zajęć praktycznych)

Forma kursu:

  • tryb dzienny - 18 dni szkoleniowych (roboczych)
  • tryb wieczorowy - 26 dni (wybranie dni tygodnia w przedziale pon-pt)
  • tryb weekendowy - 9 zjazdów (sobota i niedziela)

Ilość miejsc w grupie szkoleniowej: maksymalnie do 12 osób

Cena kursu obejmuje:

  • 140 godzin dydaktycznych kursu
  • materiały dydaktyczne
  • książka
  • surowce spożywcze na zajęcia praktyczne
  • fartuch z czapką kucharską
  • dyplom i zaświadczenie o ukończeniu kursu

Cel kursu kucharskiego I i II stopnia:

Celem kursu kucharza jest zdobycie przez uczestników wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej z zakresu przygotowywania najrozmaitszych dań. Absolwenci kursu będą potrafili ocenić jakość surowców oraz półproduktów wykorzystywanych w miejscach związanych z gastronomią. Ponadto zdobędą wiedzę z zakresu produktów gastronomicznych, tworzenia profesjonalnego miejsca pracy czy wstępnej obróbki surowców. Kursanci dowiedzą się również jak w prawidłowy sposób pokierować organizacją placówki gastronomicznej, poznają wymogi Systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) jakie stosuje się w gastronomii, a także podstawowe elementy obsługi kasy fiskalnej.

Do kogo adresowany jest ten kurs?

Kurs gastronomiczny I i II stopnia skierowany jest zarówno do osób, które chciałyby pogłębiać posiadaną już wiedzę w tym zawodzie, jak również dla osób, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z gastronomią i chcą poznać tajniki tego zawodu, wykorzystując przy tym swoje wrodzone umiejętności dotyczące gotowania. Na szkolenie zapraszamy więc wszystkich tych, którzy gotowaniem pasjonują się na co dzień i chciałby przekuć pasję w konkretną wiedzę i umiejętności. Szkolenie: kucharz będzie idealne dlatego, zarówno dla początkujących, amatorów zainteresowanych indywidualnym rozwojem swojego zamiłowania do gotowania, a także dla profesjonalnych szefów kuchni czy restauracji, którzy poprzez nasze szkolenie chcą podnosić swoje dotychczasowe kwalifikacje i umiejętności.

Jakie umiejętności nabędę po odbyciu tego kursu?

Podczas kursu kucharskiego dowiesz się:

  • nowości w trendach sztuki kulinarnej,
  • otrzymasz przydatne wskazówki dotyczące przepisów na potrawy
  • otrzymasz wskazówki w jaki sposób odpowiednio wykorzystać receptury gastronomiczne,
  • jak wyliczyć i zestawić koszty ponoszone przy przygotowaniu menu,
  • nauczysz się sporządzać potrawy i podawać je w ciekawy sposób,
  • podczas praktycznych zajęć nauczysz się jak powinna wyglądać perfekcyjna ekspozycja potraw na stole
  • poznasz zasady i normy funkcjonujące w świecie gastronomii,
  • poznasz zasady bezpieczeństwa i higieny panujące przy obróbce żywności,
  • wykształcisz umiejętność oceny przydatności surowców i półproduktów do obróbki kulinarnej,
  • zgłębisz zasady przeprowadzania obróbki wstępnej i cieplnej żywności,
  • nauczysz się w jaki sposób profesjonalnie przygotowywać rozmaite dania, zupy, sosy, a także jak dobierać do ugotowanych dań dodatki,
  • Poznasz zasady Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCAP)
  • zwiększysz atrakcyjność i konkurencyjność swojej placówki gastronomicznej dzięki profesjonalnie wyszkolonemu personelowi kucharzy,
  • zapoznasz się z obsługą maszyn i urządzeń oraz kasy fiskalnej.
  • Dowiesz się jak rozpocząć samodzielną działalność w oparciu o analizę rynku konkurencji w branży gastronomicznej

Gdzie mogę pracować po ukończeniu kursu?

Po ukończeniu szkolenia kucharskiego możesz rozpocząć swoją pracę zarówno w placówkach charakterystycznych dla małej gastronomii, jak i spróbować swoich sił w większych firmach gastronomicznych. Kurs w naszej firmie pomoże Ci awansować w dotychczasowej pracy na stanowisko szefa kuchni, ale także poprzez zdobycie nowych umiejętności znaleźć nową, dobrze płatną i umożliwiającą rozwój pracę w licznych lokalach gastronomicznych. Ponadto ukończenie naszego szkolenia otwiera drogę do zatrudnienia w firmach związanych z cateringiem. Wiele restauracji, hoteli, lokali ze świata małej i dużej gastronomii w Polsce, ale także na terenie Unii Europejskiej poszukuje osób, które nie tylko znają się na gotowaniu, ale swoje umiejętności mają potwierdzone odpowiednim dyplomem ukończenia kursu kucharskiego. Liczy się nie tylko wiedza teoretyczna, ale także jej praktyczne przełożenie na umiejętności, co zdecydowanie zapewnia nasz kurs.

Dlaczego warto wziąć udział w szkoleniu?

Firma GoWork.pl zachęca do wzięcia udziału w kursie kucharskim gdyż w tym momencie oferuje on największą liczbę godzin szkolenia na rynku w stosunku do niskiej ceny. Nasze sale są w pełni dostosowane do potrzeb kursantów. Każdy uczestnik ma zagwarantowane niezbędne materiały potrzebne do nauki, a wyspecjalizowana kadra wykładowców zapewnia profesjonalne przygotowanie do późniejszych egzaminów w przyszłej pracy.

Wszyscy wykładowcy chętnie dzielą się swoją wiedzą i bogatym doświadczeniem, służąc pomocą i praktycznymi radami podczas kursu. Każdy kurs dostosowywany jest indywidualnie do uczestników, zawsze możliwe jest ustalenie dogodnych godzin zajęć. Organizowane grupy są kameralne, przez co każdy uczestnik kursu może liczyć na indywidualne podejście w trakcie trwania kursu.

Każdy uczestnik kursu kucharskiego przystępuje do egzaminów wewnętrznych (po części teoretycznej, praktycznej oraz po module obsługi kas fiskalnych) - uzyskanie pozytywnego wyniku z w/w egzaminów upoważnia do otrzymania zaświadczenia potwierdzającego kwalifikacje.

Wymagania wstępne: zaświadczenie o stanie zdrowia od lekarza medycyny pracy, bądź aktualna książeczka SANEPID

 

Program kursu

Kurs kucharski I i II stopnia trwa 140 godzin. 30% czasu przeznaczone jest na teorię, natomiast część praktyczna trwa około 70% czasu kursu. I stopień kursu obejmuje zagadnienia bardziej teoretyczne, związane między innymi ze strukturą organizacyjną zakładu gastronomicznego, podstawami systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP), procesy technologiczne stosowane w produkcji żywności. II stopień zawiera już bardziej zaawansowane zastosowanie procesów technologicznych w gastronomii takich jak przyrządzanie potraw jarskich i półmięsnych, potrwa mięsnych, rybnych, oraz przekąsek zimnych i gorących. W czasie trwania kursu II stopnia poruszone zostaną kwestie związane z kuchnią cateringową, nauczysz się obsługi kasy fiskalnej, jak również dowiesz się jak odpowiednio wejść na rynek pracy w branży gastronomicznej.

KURS KUCHARSKI I STOPNIA (70 h dydaktycznych)

  1. Organizacja placówki gastronomicznej
    • układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego
    • najnowocześniejsze urządzenia wykorzystywane w gastronomii
    • wyposażenie stanowiska pracy
    • organizacja stanowiska pracy
    • podstawowe zagadnienia z zakresu bhp, p. poż. oraz pierwszej pomocy
  2. Wymogi systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli w gastronomii
    • Podstawy prawne
    • System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli - omówienie zasad funkcjonowania systemu
      • identyfikacja zagrożeń,
      • krytyczne punkty kontroli
      • system monitorowania
      • zasady kontroli
      • procedury i zapisy
      • weryfikacja systemu
    • Dokumentacja systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli
  3. Procesy technologiczne stosowane w produkcji żywności
    • Prawidłowa obróbka wstępna i termiczna produktów spożywczych dla zachowania ich walorów smakowych i bezpiecznego przechowywania
    • Zasady racjonalnego doboru surowców i ich maksymalnego wykorzystania w kuchni
  4. Praktyczne zastosowanie poznanych procesów obróbki żywności w gastronomii
    • przyrządzanie potraw z wykorzystaniem warzyw i owoców
      • Zastosowanie warzyw i owoców w gastronomii
      • Obróbka wstępna i sposób krojenia warzyw
      • Technika sporządzania surówek sezonowych
      • Technika sporządzania sałatek jarzynowych
      • Sporządzanie bukietu z warzyw,
      • Technika dekorowania i serwowania potraw z warzyw
    • Sporządzanie wywarów, sosów i marynat
      • Podstawowe wywary (cielęcy, drobiowy, wołowy, wieprzowy, rybny)
      • Podstawowe sosy ( jasne, ciemne, na bazie masła, na bazie oliwy, przecierane, na bazie gumy ksantanowej)
      • podstawowe marynaty ( do mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego, do ryb, do produktów wegetariańskich)
    • Sporządzanie potraw z jaj i przetworów mleczarskich
      • Sporządzanie koreczków serowych.
      • Sporządzanie chłodników.
      • Desery i napoje z przetworów mleczarskich
      • Sporządzanie zakąsek z jaj
      • Sporządzania jaj nadziewanych
      • Sporządzanie potraw z jaj smażonych.
      • Przygotowanie potraw z jaj gotowanych.
    • Sporządzanie zup
      • Wykonanie zup kremowych.
      • Sposoby zagęszczania zup kremowych.
      • Dodatki stosowane do zup
      • Porcjowanie i podawanie zup
      • Sporządzanie sosów na gorąco

KURS KUCHARSKI II STOPNIA (70 h dydaktycznych)

    • Sporządzanie potraw jarskich i półmięsnych
      • Zastosowanie potraw jarskich i półmięsnych
      • Sposoby podawania potraw jarskich i półmięsnych
      • Potrawy jarskie i półmięsne gotowane
      • Potrawy jarskie półmięsne smażone i duszone.
      • Potrawy jarskie półmięsne zapiekane
    • Sporządzanie potraw mięsnych
      • omówienie wybranych części z rozbioru tusz zwierzęcych i ich zastosowania
      • Sposoby luzowania mięsa
      • Potrawy mięsne smażone
      • Potrawy mięsne pieczone
      • Potrawy mięsne grillowane
      • sposoby przygotowania, dekorowania i podawania różnych rodzajów mięs
    • Sporządzanie potraw rybnych
      • Obróbka wstępna, sposoby patroszenia, luzowania, filetowania i krojenia ryb
      • Sporządzanie ryb pieczonych, smażonych i grillowanych
      • Sposoby przygotowania, dekorowania i podawania ryb
    • Sporządzanie przekąsek zimnych i gorących
      • Sporządzanie sosów do przekąsek zimnych
      • Sporządzanie, dekorowanie i podawanie różnych typów kanapek
      • Sporządzanie dekorowanie i podawanie przekąsek gorących
  1. Wprowadzenie w zagadnienia związane z cateringiem
    • Sposób i forma podania posiłków w plenerze
    • Sposób i forma podania posiłków w lokalu niegastronomicznym
  2. Obsługa kasy fiskalnej oraz zarządzanie lokalem gastronomicznym
    • Podstawowe pojęcia związane z funkcjonowaniem kasy fiskalnej
    • Zalogowanie przed podjęciem pracy na kasie fiskalnej
    • Sprzedaż na kasie fiskalnej
    • Wpłata i wypłata gotówki
    • Raporty: raporty fiskalne i podglądowe, dzienne i miesięczne
    • podstawowe zagadnienia z zarządzania zasobami gastronomii
    • dyskusja nt. specyfiki branży gastronomicznej

Siedziby szkoleniowe

Oddział Główny:

ul. Żurawia 47, piętro III, 00-680 Warszawa ścisłe centrum

Biuro czynne: od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 18:00 oraz w soboty od 8.00 do 16.00

Tel. 22 622 13 09

  • Warszawa:

    ul. Żurawia 47 piętro III

    00-680 Warszawa

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 22 622 13 09

  • Katowice:

    Ul. 3 Maja 13 (wejście od ul. Stawowej 10)

    40-096 Katowice

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 32 701 25 50

  • Kraków:

    Wielopole 18b, II piętro

    31-072 Kraków

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 12 359 99 00

  • Lublin:

    ul. Przechodnia 4, p. 2 (biuro), 20-002 Lublin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 81 477 90 00

  • Łódź:

    ul. Gdańska 90, piętro I

    lokal nr 1-4, klatka A

    90-508 Łódź,

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 42 292 81 00

  • Olsztyn:

    ul. 11 listopada 7/2

    10-900 Olsztyn

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Białystok:

    ul. Świętego Rocha 5, II piętro, lokal 205, (lokal
    mieści się w budynku "Zielona kamienica")

    15-879 Białystok

    zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Zielona Góra:

    Bohaterów Westerplatte 9 (pomieszczenie
    oznaczone numerem 217 na II piętrze)

    65-034 Zielona Góra

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 22 622 13 09

  • Poznań:

    Św. Marcin 66/72, piętro 11

    61-807 Poznań

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 61 818 28 14

  • Szczecin:

    ul. Teofila Firlika 19 pok. 502 (V p.)

    71-637 Szczecin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 91 820 70 00

  • Bydgoszcz:

    ul. Jagiellońska 12, I piętro

    85-067 Bydgoszcz

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 525208000

  • Siedlce:

    ul. Kochanowskiego 18

    08-110 Siedlce

    zobacz na mapie

    Tel. 25 749 39 00

  • Wrocław:

    ul. Ruska 51B

    50-079 Wrocław

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 71 729 39 00

  • Gdańsk:

    ul. Wały Piastowskie 1, piętro 5, pokój 510 C

    80-749 Gdańsk

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 58 717 89 00

  • Opole:

    Władysława Reymonta 14 (III piętro, nr 57)
    (u zbiegu ulic Reymonta i Damrota)

    46-020 Opole

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 22 622 13 09

Część teoretyczna kursu odbywa się w salach szkoleniowych, natomiast zajęcia praktyczne kursu realiozowane są w salach gastronomicznych odpowiednio do tego przystosowanych lub w kuchniach restauracyjnych.

Kurs kucharski I i II stopnia 140h - tryb dzienny

Białystok
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Bydgoszcz
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Gdańsk
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Katowice
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Kraków
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Lublin
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Olsztyn
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Poznań
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Rzeszów
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Siedlce
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Szczecin
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Toruń
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Warszawa
od 2018-11-26 do 2018-12-13
Cena brutto: 2199
Wrocław
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Zielona Góra
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199
Łódź
od 2018-11-19 do 2018-12-06
Cena brutto: 2199

Kurs kucharski I i II stopnia 140h - tryb weekendowy

Białystok
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199
Bydgoszcz
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199
Gdańsk
od 2018-11-17 do 2018-12-16
Cena brutto: 2199
Katowice
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199
Kraków
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199
Lublin
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199
Olsztyn
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199
Poznań
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199
Rzeszów
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199
Siedlce
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199
Szczecin
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199
Toruń
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199
Warszawa
od 2018-11-17 do 2018-11-18
Cena brutto: 2199
Warszawa
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 2199
Wrocław
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199
Zielona Góra
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199
Łódź
od 2018-11-24 do 2019-01-20
Cena brutto: 2199

Kurs kucharski I i II stopnia 140h - tryb wieczorowy

Białystok
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Bydgoszcz
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Gdańsk
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Katowice
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Kraków
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Lublin
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Olsztyn
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Poznań
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Rzeszów
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Siedlce
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Szczecin
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Toruń
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Warszawa
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Wrocław
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Zielona Góra
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199
Łódź
od 2018-11-19 do 2018-12-14
Cena brutto: 2199

Kurs kucharski I stopnia 70h - tryb dzienny

Białystok
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Bydgoszcz
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Gdańsk
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Katowice
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Kraków
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Lublin
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Olsztyn
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Poznań
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Poznań
od 2018-11-23 do 2018-11-23
Cena brutto: 1315
Rzeszów
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Siedlce
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Szczecin
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Toruń
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Warszawa
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Wrocław
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Zielona Góra
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315
Łódź
od 2018-11-19 do 2018-11-27
Cena brutto: 1315

Kurs kucharski I stopnia 70h - tryb weekendowy

Białystok
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Bydgoszcz
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Gdańsk
od 2018-11-17 do 2018-12-01
Cena brutto: 1315
Katowice
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Kraków
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Lublin
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Olsztyn
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Poznań
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Rzeszów
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Siedlce
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Szczecin
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Toruń
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Warszawa
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Wrocław
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Zielona Góra
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315
Łódź
od 2018-11-24 do 2018-12-15
Cena brutto: 1315

Kurs kucharski I stopnia 70h - tryb wieczorowy

Białystok
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Bydgoszcz
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Gdańsk
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Katowice
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Kraków
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Lublin
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Olsztyn
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Poznań
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Rzeszów
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Siedlce
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Szczecin
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Toruń
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Wrocław
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Zielona Góra
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315
Łódź
od 2018-11-19 do 2018-11-30
Cena brutto: 1315

Kurs kucharski II stopnia 70h - tryb dzienny

Białystok
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Bydgoszcz
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Gdańsk
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Katowice
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Kraków
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Lublin
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Olsztyn
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Poznań
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Rzeszów
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Siedlce
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Szczecin
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Toruń
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Wrocław
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Zielona Góra
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415
Łódź
od 2018-11-28 do 2018-12-06
Cena brutto: 1415

Kurs kucharski II stopnia 70h - tryb weekendowy

Białystok
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Bydgoszcz
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Gdańsk
od 2018-12-01 do 2018-12-16
Cena brutto: 1415
Katowice
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Kraków
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Lublin
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Olsztyn
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Poznań
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Rzeszów
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Siedlce
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Szczecin
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Toruń
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Warszawa
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Wrocław
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Zielona Góra
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415
Łódź
od 2018-12-16 do 2019-01-20
Cena brutto: 1415

Kurs kucharski II stopnia 70h - tryb wieczorowy

Białystok
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Bydgoszcz
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Gdańsk
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Katowice
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Kraków
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Lublin
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Olsztyn
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Poznań
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Rzeszów
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Siedlce
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Szczecin
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Toruń
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Warszawa
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Wrocław
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Zielona Góra
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415
Łódź
od 2018-12-03 do 2018-12-14
Cena brutto: 1415

Tel.: +48 22 6221309
E-mail: kursy.kucharskie@gowork.pl